Carregant el contingut... El temps de càrrega depèn de la seva velocitat de connexió!

Tel: 931 199 911 / 656 656 201

Qui som a Espai Obert

Espai Obert

 

Qui som a Espai Obert?

Qui som a Espai Obert? Espai Obert és un centre de teràpies complementàries que pretén oferir eines per tal que cadascú pugui assolir un bon estat de salut i benestar. A través d’aquests serveis volem:

  • donar un nou impuls al teu estat de salut,
  • aconseguir augmentar la teva qualitat de vida,
  • ajudar-te a prendre consciència de com aconseguir un estat de pau, harmonia, tranquil·litat, equilibri i, alhora, un bon estat energètic.

Espai Obert t’acompanya en el camí de trobar el gaudi en una vida saludable mitjançant una filosofia de vida responsable i enriquidora per a millorar l’estat físic, emocional i espiritual dia a dia, amb el respecte a l’ésser humà com a part integrant de la natura.

Espai Obert ofereix professionals formats en activitats diferents i complementàries que compartim espai, temps i coneixements, amb l’objectiu d’atendre tan bé com puguem les teves necessitats. Ho fem de manera personalitzada, global, natural, integradora, activa, positiva, preventiva, amb mètodes no agressius, individualment o en grup. Portem a la pràctica la nostra vocació d’una manera interdisciplinària, dissenyant estratègies de treball que ens permetin aconseguir el teu estat òptim de benestar.

Espai Obert també posa al teu abast seccions dedicades a la teva educació en la salut i en el benestar, en les quals els professionals comparteixen els seus coneixements i intenten aclarir dubtes i conceptes relacionats amb temes de salut a través de xerrades, conferències divulgatives per a escoles, centres cívics, ateneus o altres entitats socials, i cursos i activitats per aprendre a viure millor.

 

L’EQUIP

Dolors Valls
dolors-valls

Dolors Valls Relats

Llicenciada amb grau en farmàcia per la Universitat de Barcelona, continuo la meva formació en teràpies complementàries.

Faig la diplomatura i el perfeccionament en farmàcia homeopàtica per la formació continuada a Les Heures – Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona i a l’Acadèmia Mèdica Homeopàtica de Barcelona.

Els coneixements en homeopatia em proporcionen la concepció holística de la persona, integradora d’un tot, un concepte nou de salut, de malaltia, de curació, de medicament homeopàtic… Amb aquesta formació començo a veure que existeix una manera diferent d’entendre el malalt, la malaltia, la salut i la sanació, i que pot ser complementària de la formació rebuda a la universitat i a la Facultat de Farmàcia.

Practitioner en Flors de Bach expedit per Dr. Edward Bach Foundation em permet descobrir que les nostres pors, preocupacions, ansietats i altres estats emocionals, són els que obren la porta a la malaltia. Tractant-los ens alliberem d’aquests estats i de la malaltia, i aconseguim ser més feliços. Aquesta tècnica terapèutica m’ajuda a formular un nou concepte de salut, que depèn d’estar en harmonia amb l’ànima, la ment i el cos.

Diplomada en Biomagnetismo Médico® per la Universitat Autònoma de Chapingo (Mèxic), sóc alumna directa del doctor Isaac Goiz Durán a Madrid, Berlín i Mèxic.

He treballat en el Departament de Parasitologia i Microbiologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, a ensenyament com a professora de biologia i física i química, i com a farmacèutica titular d’oficina de farmàcia.
Sóc diplomada en Sanergía® nivells 1, 2 i 3 pel Centro d’Investigación Bioenergética l’any 2011, amb el número de llicència 901.

Isaïes Bitlloch

Isaïes Bitlloch

Núria Traveria Atsuara
Núria Traveria Atsuara

Núria Traveria Atsuara

Llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona.

Postgrau d’Expert en Nutrició i Planificació Dietètica per la universitat Complutense de Madrid i Magister universitari en nutrició i dietètica per a la promoció de la salut per la universitat Complutense de Madrid.

El sobrepès normalment relacionat amb canvis d’estil de vida com l’augment del consum d’aliments amb alta densitat energètica, la disminució d’activitat física i, en altres casos, canvis hormonals, pot arribar a ser un problema de risc de patir diferents patologies, com ara diabetis, malalties cardiovasculars, hipertensió arterial…

En molts casos l’estat de salut i l’estat anímic de les persones són un reflex dels aliments que formen part de la dieta; sentir-se bé amb un mateix està a l’abast de tothom, cosa que proporciona, a més, una millora en la qualitat de vida.

Josep Galvany
Josep Galvany

Josep Galvany

Sóc diplomat en fisioteràpia (i col·legiat al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya) des de 1995. Vaig obtenir el títol a l’Escola Universitària Gimbernat (UAB) on, a més, he seguit alguns cursos de postgrau.

Fa més de 15 anys que treballo com a terapeuta amb persones que, sovint, manifesten dolor o malestar de naturalesa molt diversa. La inquietud per poder ajudar al màxim aquestes persones m’ha anat encaminant a formar-me com a terapeuta més enllà de la vessant convencional de les tècniques de fisioteràpia, per no centrar-me només en la cura de músculs, lligaments i tendons. En aquest sentit, he estudiat acupuntura a l’EUI Sant Joan de Déu i he seguit diverses formacions en teràpies de caràcter energètic (acupuntura zonal, equilibri dels zang-fu, ventoses, cinesiologia, shiatsu), que em permeten un abordatge més global i efectiu sobre el motiu de la consulta.

En la vessant convencional he realitzat formació en aspectes ben diversos com ergonomia, tècniques manipulatives, mètode POLD, teràpia abdominal, tècniques de comunicació, reeducació postural, biomecànica i esport, i altres.

L’objectiu davant cada problema concret és la recuperació de la funcionalitat perduda. Les parts del cos estan fetes per a funcionar i s’interrelacionen entre elles. En cas d’avaria cal reparar-les, identificar-ne les causes i restablir l’equilibri.

Pilar Bravo
Pilar Bravo

Pilar Bravo

Pilar Bravo, nacida en Barcelona en el año 1969.

He recibido formación en diferentes cursos, pero como más destacados, los siguientes:

  • Registros Akásicos
  • Cuarta Dimensión
  • Curso de los sueños
  • Maestría Reiki

Amplia experiencia de más de 30 años en temas de crecimiento personal, espiritual, tarot, canalización, cursos y tratamiento reiki.

No obstante últimamente me dedico más a impartir cursos de La Cuarta Dimensión y Reiki, así como tratamientos reiki, porque uno de mis objetivos es que cada una de las personas que hacen mis cursos sea capaz de encontrar toda la información que necesite en su Yo Interior.

Jordi Hernàndez Espinosa
Jordi Hernàndez Espinosa

Jordi Hernàndez Espinosa

Em vaig endinsar dins el món de les arts marcials fa més de 25 anys. Tenia els peus plans; El metge em va dir que per corregir aquesta “deformitat” havia de fer algun esport com per exemple ballet. Vaig decidir apuntar-me a Taekwondo, tenia només 13 anys. Des de llavors, he estat practicant vàries disciplines tant en el nostre país com a Irlanda, on hi he passat gran part de la meva vida (Real Federación Española de Taekwondo y D.A., IMAC Martial Arts Ireland i IMMAF – Cinturó Negre en Jujitsu Combatiu, Close Quarter Combat i Krav Maga, dins una subdelegació de l’exèrcit Irlandès). I altre vegada al nostre país i sota la Federació Esportiva WAMAI, en vies d’obtenir el cinturó de negre Kick Boxa.

Al mateix temps estic en continua formació a través del Ministerio del Interior (Govern d’Espanya) referent a protecció civil privada i les seves corresponents especialitats que se’n deriven (escolta personal, seguretat en estructures crítiques, servei de vigilància en aeroports, centres hospitalaris i aeroports entre d’altres).

A nivell personal, la pràctica d’aquests esports, algunes de les disciplines no les considero un esport, m’ha aportat grans beneficis i satisfaccions personals. Disciplina, autoestima, seguretat en mi mateix i sobretot, poder aportar aquests coneixements a altra gent que també els necessita per varis motius. I el camí encara segueix, de fet no li veig el final encara.

Treballar durant vuit anys en un centre escolar (ESO i Batxillerat) en el departament de psicopedagogia, m’ha fet comprendre aspectes vitals del ser humà. Valors que mai podem oblidar i que, sobretot, avui en dia més que mai, hem de posar en alça si no volem perdre la nostra condició de “persona”. Respecte, humilitat, el control de les emocions, temprança entre molts d’altres. Tot això i més conformen els valors que ha de tenir una persona tan a dins com fora del Dojo. I a Defensa Personal Combatives treballem tant el físic com la ment. Les dues parts han d’anar lligades, de la ma.

És tota una lliçó de vida que va molt més enllà de poder-se defensar. Es tracta de prendre una actitud davant la vida, veure les coses des d’un prisma diferent, on els obstacles es poden superar, així com les pors i contrarietats.

Àngels Llimargas Comas
Àngels Llimargas Comas

Àngels Llimargas Comas

Àngels Llimargas, professional especialitzada en Imatge, bellesa i comunicació amb més de 25 anys d’experiència.

Titulada per el Ministeri d’Educació i Ciència en estètica i bellesa. Màster en Imatge i Comunicació Política, Professional i Personal per la Universitat Pompeu Fabra i la Associació de professionals de la imatge APTI. Titulada en Psicomorfologia Facial, per el Collège Europeo de Psicomorfólogos de Bélgica. Titulada en Coaching Sistèmic Transaccional i Lideratge amb Marta Albadalejo, directora de Coaching & Comunicació a BCN, especialista en tècniques de tractaments estètics.

Conferenciant nacional i Internacional sobre la bellesa i la Imatge política juntament amb publicacions en revistes i llibres especialitzats, com també entrevistes a radio i TV en debats electorals. Coautora del llibre Consultoría Política de la Universitat Camilo José Cela.

La meva trajectòria professional és llarga. Vaig néixer en el món de la bellesa, la meva àvia va ser la primera esteticista de Granollers, la meva mare va seguir les seves passes i jo al d’arrere. Ho porto a la sang, des de petita ja posava guapes a les clientes, i entre les dues em varen inculcar uns grans valors com a persona i com a professional; m’apassiona la meva professió. Durant 22 anys vaig ser la directora del Centre de Bellesa Asunción Comas de Granollers.

El 2008 em vaig fer emprenedora creant la meva pròpia marca Àngels Llimargas:

· Coaching en Imatge i Comunicació Política.

· Consultora formadora en Imatge i Comunicació Política.

· ONCOACH, Imatge i bellesa Oncològica

Soc voluntària a la AECC, Associació Espanyola contra el Càncer i sòcia de la Fundació per la Leucèmia del Josep Carreres .Em vaig oferir de voluntària per a realitzar tallers sobre la Imatge i la Bellesa en pacients que estan passant per un procés oncològic; per a mi ha sigut una experiència preciosa.

Des de la meva experiència personal i professional ajudo i acompanyo a dones i homes a sentir-se bé amb elles/ells mateixos amb la millora de la seva imatge perquè no decaigui la seva autoestima i davant del buit que pel mig hi ha de la societat i les pors de la família, amics, fills…l’important és que elles/ells se sentin bé.

Per a mi és molt gratificant i important poder oferir el meu granet de sorra en aquests pacients.

Judith Aguado
Judith Aguado

Judith Aguado

Sóc Judith Aguado, tècnic en micropigmentació Estètica i Oncològica.

La meva passió i vocació sempre ha estat el maquillatge i el món de l’estètica. La meva vida va canviar quan el càncer de mama em va tocar de prop. Vaig descobrir el que realment és la malaltia i les seqüeles no només físiques, sinó psicològiques que comporta.

Amb la intenció d’ajudar a la total recuperació d’aquesta dura malaltia vaig decidir fer un pas en la meva trajectòria laboral i especialitzar-me en micropigmentació oncològica, facial, tècniques paramèdiques i correctives.

“No permetis que els OBSTACLES de la VIDA esborrin el SOMRIURE de la teva cara”

Valerie Sánchez Pohu
Valerie Sánchez Pohu

Valerie Sánchez Pohu

Diplomada en Osteopatia per l’escola ISMET (Instituto Superior de Medicinas Tradicionales Barcelona) i en afany continu per a seguir formant-me i perfeccionant en la meva disciplina.

Després de vint anys de dedicació en l’àmbit esportiu, he sentit la necessitat d’ampliar la manera en què conferia benestar físic i psíquic al cos, sempre amb la percepció holística que ambdues coses estan estretament entrellaçades.

Practico osteopatia estructural, craneo-sacral i visceral, tot i que el meu terreny de predilecció és el treball de les fàscies, unes fines membranes que cobreixen la cara interna del nostre cos. Les fàscies tenen com a funció acompanyar el moviment produït, per exemple, per la respiració o el flux sanguini, i són també un lloc d’intercanvi de nutrients corporals. L’existència d’aquestes estructures unificadores expliquen, doncs, que les diverses parts del cos quedin entrelligades. És per aquest motiu que una lesió o tensió a una part del cos en pot ocasionar d’altres, anomenades “secundàries”, a certa distància de la primera.

Les fàscies són summament sensibles a qualsevol agressió mecànica i psíquica i, quan això passa, es retrauen i formen una espècie de nusos que originen malestar a l’individu. D’aquí la gran importància de mantenir o restablir una bona dinàmica entre el conjunt d’estructures del cos – ossos, sistema fascial i tendinós, flux de líquids – per a preservar la salut.

Durant la primera sessió d’una hora i mitja, dedico el temps necessari per a dur a terme una investigació exhaustiva, mitjançant l’observació, un qüestionari i tests específics que em permetin elaborar una hipòtesi sobre la causa del mal del meu pacient. A partir de llavors, emprenc amb ell@ una teràpia, basada en les tècniques osteopàtiques que millor s’adeqüin al seu cas personal.


Mobile version: Enabled

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies